Størst stikningsavdeling i regionen

Dette gir kundene våre trygghet og kontroll i alle faser av prosjektet. I ACO legger vi stor vekt på god dokumentasjon i hele prosjektforløpet, fra planlegging til sluttførelse.

Effektiv og smart maskinpark

Vi har stor bredde og kapasitet. Dette gir oss fleksibilitet til å kunne tilpasse maskinparken etter behov, og på kort varsel.

39 Gravemaskiner
9 Dumpere
4 Hjulgravere
4 Hjullastere
7 Valser
1 Dozer

Spisskompetanse

Lav turnover i selskapet, med et knallgodt arbeidsmiljø – gjør at vi beholder og videreutvikler kompetansen internt.

Tro mot vår kjernevirksomhet

All vår virksomhet er rettet mot å bygge kunnskap og erfaring for å utvikle oss innenfor vår kjernevirksomhet – entreprenør innen grunnarbeid.

Sterk samarbeids- og satsningsvilje

Vi er ikke redde for å satse, og har flere prosjekter gående hvor vi samarbeider på tvers av bedrifter for å få gjennomført store ting.

Anlegg Nordvest eid av ACO Anlegg, Busengdal og Opshaug Sandtak. Den største underentreprenøren for Skanska i forbindelse med bygging av Nordøyvegen.

ABO Høvelservice er et sameid selskap mellom ACO Anlegg, Busengdal Transport og Opshaug Sandtak hvor vi sammen kan betjene alle typer oppdrag med stor og liten veghøvel, og dozer.

Artec Aqua har gitt ACO Anlegg det prestisjefulle oppdraget med å utføre grunnarbeidet på Europas største landbaserte oppdrettsanlegg. 

Ekte bærekraft

Alt vi gjør henger sammen, og bygger opp under strategien vår om å være en bærekraftig bedrift. Vi er alltid på søken etter bedre måter å gjøre jobben på – bedre for ansatte og kunder, og bedre for miljøet.

Kvalitet

I ACO Anlegg er vi alltid på søken etter bedre måter å gjøre jobben på – bedre for ansatte, bedre for kunder, og bedre for miljøet.

Vil du jobbe hos oss?

ACO Anlegg er i sterk vekst, og vi søker MASKINFØRERE og ANLEGGSARBEIDERE for snarlig tiltredelse. Vi er også på utkikk etter lærlinger.Ønsker du jobb i et spennende og dynamisk miljø, ta kontakt med tarjei@acoanlegg.no

Sentralt godkjent foretak for ansvarsrett etter plan- og bygningsloven