Størst stikningsavdeling i regionen

Dette gir kundene våre trygghet og kontroll i alle faser av prosjektet. I ACO legger vi stor vekt på god dokumentasjon i hele prosjektforløpet, fra planlegging til sluttførelse.

Effektiv og smart maskinpark

Vi har stor bredde og kapasitet. Dette gir oss fleksibilitet til å kunne tilpasse maskinparken etter behov, og på kort varsel.

31 Gravemaskiner
9 Dumpere
4 Hjulgravere
3 Hjullastere
3 Valser
1 Dozer

Spisskompetanse

Lav turnover i selskapet, med et knallgodt arbeidsmiljø – gjør at vi beholder og videreutvikler kompetansen internt.

Tro mot vår kjernevirksomhet

All vår virksomhet er rettet mot å bygge kunnskap og erfaring for å utvikle oss innenfor vår kjernevirksomhet – entreprenør innen grunnarbeid.

Sterk samarbeids- og satsningsvilje

Vi er ikke redde for å satse, og har flere prosjekter gående hvor vi samarbeider på tvers av bedrifter for å få gjennomført store ting.

Anlegg Nordvest AS eid av ACO Anlegg, Busengdal AS og Opshaug Sandtak AS. Den største underentreprenøren for Skanska i forbindelse med bygging av Nordøyvegen.

ABO Høvelservice er et sameid selskap mellom ACO Anlegg, Busengdal Transport og Opshaug Sandtak hvor vi sammen kan betjene alle typer oppdrag med stor og liten veghøvel, og dozer.

Artec Aqua har gitt ACO Anlegg det prestisjefulle oppdraget med å utføre grunnarbeidet på Europas største landbaserte oppdrettsanlegg. 

Ekte bærekraft

Alt vi gjør henger sammen, og bygger opp under strategien vår om å være en bærekraftig bedrift. Vi er alltid på søken etter bedre måter å gjøre jobben på – bedre for ansatte og kunder, og bedre for miljøet.

Sentralt godkjent foretak for ansvarsrett etter plan- og bygningsloven

Vil du jobbe hos oss?

Vi har ingen utlyste stillinger akkurat nå – men ser alltid etter flinke folk. Send en åpen søknad til tarjei@acoanlegg.no