« Tilbake

ACO Anlegg med helelektrisk anleggsprosjekt

ACO Anlegg er i full gang med reetablering av bunnledning og gulv inne i produksjonsanlegget til Severin Tranvåg på Fiskerstrand. Til dette arbeidet benyttes utelukkende elektrisk utstyr, til fordel for både ansatte og miljøet.

Inne i anlegget er det ikke tilfredsstillende eksosavtrekk og derfor er elektrisk utstyr en nødvendighet til dette arbeidet. - Så langt har vi tatt i bruk to gravemaskiner (2,5 og 8 tonn), hjullaster, beltedumper og vibroplate. Alle er helelektrisk, sier daglig leder Tarjei Rødset.

_AFH7796 __ Tony Hall.jpg


Runar Skytterholm er fagarbeider i ACO Anlegg og kan melde om svært gode arbeidsforhold. - Det er en fryd å arbeide med elektrisk utstyr. Det er betydelig mindre støy og en trenger nesten ikke bruke øreklokker. I tillegg får vi jobbe i et godt inneklima uten forurensning fra eksos.

Selskapets bærekraftstrategi ligger til grunn ved løpende oppgradering av maskinparken i overgangen til elektriske maskiner. – Alt vi gjør henger sammen og bygger opp under strategien vår om å være en bærekraftig bedrift. Vi er alltid på søken etter bedre måter å gjøre jobben på – bedre for ansatte og kunder, og bedre for miljøet, sier daglig leder Tarjei Rødset.

_AFH7777 __ Tony Hall.jpg


Kort om ACO Anlegg:
ACO Anlegg er en av distriktets største maskinentreprenører. I konsernet er det omkring 80 ansatte, deriblant 5 prosjektledere og 5 stikningsingeniører. ACO Anlegg disponerer ca. 40 gravemaskiner i størrelser fra 1 til 50 tonn.